fredag 12 februari 2010

P02 Vs P01

Klubbens bästa P02 lag som Leo spelar i mötte klubbens bästa P01 lag i fyra träningsmatcher inomhus. P01 laget hade delat upp sig i två lag så att alla skulle få lite fler matcher i benen.



Förvånande var att P01 laget hade delat upp sig i ett bättre och ett sämre lag. Jag misstänker att det kanske inte var så roligt för de killar som inte kommit så långt i sin utveckling att tvingas möta de lagkompisar som just nu råkar ligga i framkant. Inte helt okay.

Nå hur gick det? P02 laget mot det för dagen toppade P01 laget slutade oavgjort 0-0. Match nummer två mot samma lag förlorade vi med 0-2. Mer på att vi ännu inte riktigt lärt oss positionsspel och att finna rätt löpvägar än individuell skicklighet. De två matcherna mot P01 andra lag vann vi rätt lätt med 3-0 respektive 1-0.

Ändå gjorde inte P02 laget några av sina bästa matcher. De kan betydligt mer. Som förälder till ett barn i det här laget är man oerhört bortskämd med segrar. Förlusterna kan i princip räknas på ena handens fingrar och då har det rört sig om väldigt kvalificerat motstånd.

En eloge till de som jobbar med laget!




Leo trött, svettig men lycklig.


2 kommentarer:

  1. Leo - du är en hjälte!
    Och Jörgen - du är en sport-oholic!

    SvaraRadera
  2. Heja, heja Leo och Axl!!!!!
    Jörgen är en sportoholic!!!!

    SvaraRadera