lördag 13 februari 2010

Heja Heja Felicia!

Nu när skidskolorna i Flottsbro är över så tycker man väl att de där hårt arbetande föräldrarna kan ha det lite softish. Sovmorgon, läsa båda dagstidningarna, bälga i sig en liter kaffe var och göra just ingenting. Icke sa nicke. Vi har glömt Felicia, energisk, envis och inte minst morgonpigg.



Runt sex (eller tidigare) på morgonen slår hon upp sina två bruna. Det är knappt tidningen har hunnit hamna i brevlådan innan hon uppmuntrande först ropar välling och snart därefter Bolibompa. Felicia tillhör TV-generationen. Frukost TV som jag och Cecilia inte befattar oss med kommer att bli ett givet inslag i hennes frukostvanor.

Nio noll noll är jag, Leo och Felicia i en gymnastikhall när oss för ett pass ”boll och lek”.Salen fylls snabbt på med barn och föräldrar. Stor andel pappor har jag kunnat konstatera.Vi får se hur många pappor som hänger kvar när det är dags för ridskolan om några år?



Felicia hänger med på allt som är kul.



Felicia kör igång med hopp, kryp, boll, spring…I bakgrunden visar Leo snorisarna hur man gör.



Samuel en kompis från dagis. Obs han till vänster alltså.



En timme senare är hon nöjd och jag trött. Men lägger vi av då? Näpp. Första halvlek avklarad. Jag Felicia och Leo tar därefter simhallen i besittning för en och en halv timmes vattenrutschbana och vattenlek. Många bekanta i omklädningsrummet som Leos kompisar Bianca, Albin och Alexander. I trappan Miran, Goran och Jesper.

Därefter plockade Cecilia upp oss för matinköp. En viss Axl blir tonåring i morgon så det behövdes några liter cola, godis, glass och ingredienser till...



...hemlagad pizza.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar