fredag 12 februari 2010

Handbolls FLOW!

Det lag Axl spelar i är mer än bra. Förra året vann de fem av sex turneringar. I Stockholm i år spelar de i högsta serien för deras åldersklass. Sammanlagt har de lag i tre serier så det är tätt mellan matcherna.


Helgen bjöd på fyra matcher. Lördagen mötte de ett 97 gäng och ett 96 gäng. Seger i båda med 23-13 respektive 23-20. Söndagen bjöd på två matcher i serie 1. Det blev en seger med 19-12 och en omdiskuterad oavgjord match med resultatet 14-14.


Lördagens matcher såg jag och den första var väl en mer eller mindre överkörning. Match nummer två var jämn, händelserik och tuff. En match i publikens smak. Söndagen matcher såg jag inte men från säkra källor (läs Axl) så blev de bortdömda från en rättvis seger till ett nesligt oavgjort resultat. ”Vi skulle vunnit men sekretariatet höll inte ordning på tidtagning och utvisningsminuter vilket gjorde att vi bara var fyra utespelare på slutet. Motståndarna kunde både reducera och kvittera”.




Axls utvecklingskurva är brant stigande. Han går från klarhet till klarhet vilket känns roligt. Så tränar han också stenhårt.

2 kommentarer:

  1. Axl - du är ett handbolls-ess!
    Men vi är några som vet att det byggs bättre handbollsmuskler om chips och oboy byts ut mot kött och fisk...
    Insatt källa

    SvaraRadera
  2. Ifall vi ändrar så att den första var de n oavgjorda och den andra var överkörning.

    SvaraRadera