måndag 26 april 2010

Hipp hipp hurra för Leo! Del 2

Firandet tar liksom aldrig slut. Söndagen startade tidigt som tusan. Axl hade matcher och enligt tradition väcks födelsedagsbarnet med sång, presenter och kaffe på sängen. När det gäller Leo så var det Oboy som gällde. På kvällen kom släktingar och hang arounds på korvfest. Det är Leos middag och gillar man korv så blir det korv. Förra året körde vi samma tema men då var temperaturen än annan. Magnolian på framsida blommade, vi kunde stå ute i t-skirt och Flisan bar solhatt. Riktigt så var det inte i år men vurrarna värmde.



Det bjöds på korv från Spanien, Baskien, Tyskland och Österrike. En av korvarna hade en kötthalt på 93%. Det kallar jag korv.



Grillkungen var Assar och bredvid hans tvillingbror Grim. Saknades gjorde Morfar Per, min brorsa Thomas, min syster Marlene med två döttrar och en son.



Morfar Staffan hugger in. Det gick att äta ute om man bar jacka. Det gällde i och för sig inte Assar som körde på som om det var tjugofemgrader varmt ute.



Paketöppning. Leo och Mormor June kollar läget.



Felicia fick ett hopprep och visade oanad talang framför farmor.



Cecilia levererar!



Och Leo öppnar. Om ni undrar vad han har i handen så är det en omvänd klämma som man sticker in i gapet på storgäddan för att få ut draget utan att bli biten.



Farmor garvar och gudfar Joakim undrar åt vad



Ja må han leva...Felicias favvosång. Det råkar var en av de få som hon verkligen kan



Födelsdagstårtan med en love story i bakgrunden i form av Bella och Mr A



Stort paket = Glad Leo. Paketet innehöll en jättefin ryggsäck. Grattis Leo! Nu får det vara nog med firande på ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar