lördag 24 april 2010

Hipp hipp hurra för Leo! Del 1



Nu kan man ju tro att det här är bajenklacken som firar att de vunnit mot något annat lag från superettan. Men så är det inte utan ett helt vanligt firande av Leo som fyller åtta år på söndag.
T om djurgårdsgrabbar som Patrik, Lukas och Felix tvekade inte att hänga på.



Det blev tårta med traditionell ljusutblåsning. Vi måste berätta att Leo missade det åttonde ljuset men det var bara uppvärmningen inför den riktiga födelsedagen på söndag.
Tio grabbar kom på vad Leo kallade fotbollskalas. Det innebar att alla först spelade fotboll, matchen slutade 5 mot 6. Därefter blev det straffssparkstävling med undertecknad som målvakt. I slutet var det bara Noé och Leo kvar och Leo vann.


Därefter blev det chips, ostbågar, godis som följdes upp med läsk, korv och jordgubbstårta. Jag tror vi fick med både näringscirkeln och tallriksmodellen där. På bilden ovan ser vi Lukas, Noé och Felix.



Andra killar som kom var bl a Leos gamla dagiskompis Marcus och skolkompisen Goran. Linslusen längst till vänster är Lukas.



Det kvinnliga inslaget var mer av "Hang around karaktär" och bestod två lillasystrar, Lea och Felicia. Mellan dem tronar Miran och längst bort vår gode Axl som var till mycket stor hjälp denna kväll.



Sedan blev det "Hela havet stormar" och som avslutning rund-pingis. Nu trodde jag att killar i åttaårs åldern visste vad rund-pingis var men i själva verket visste en den del av dem knappt vad som var fram eller bak på ett racket:) Förr spelade alla pingis lite till husbehov men jag gissar att det inte står så många pingisbord i gillestugorna längre. Förmodligen är de utkonkurrerade av alla hemmabio-system.



Som avslutning bjöd Lea, Axl och Felicia på en liten dansshow.



Ibland glömde man koreografin och gick åt fel håll...



Grattis Leo!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar