tisdag 4 januari 2011

Stockholm Winter Games

Felicia Madigan

Vi åkte till Stockholm Winter Games på Stockholmsmässan. Kusinen Grim och hans kompis Alex mötte vi upp på stationen. Mässalen var fylld av olika idrotter som vi kunde prova på. Ändå kändes utbudet magert och organisationen något bristfällig.
Vi startade på Cirkus Cirkör där hela gänget provade att gå på lina.

I verkligheten går rodel något fortare

Rodelåkningen var lite av ett antiklimax. På is är det en hastighetsgren av rang men inomhus blev det lite löjligt. Lite kul var det att se en riktig tävlingsbob. När man ser dem blåsa nerför isbackarna i över tvåhundra km/h så får man för sig att de sitter ganska så ombonat. Inte alls. En bob är hur avskalad som helst.

Leo sätter hjärtan i brand

Leo testar hjärt och lungräddning. Tungt jobb tyckte Leo. När min infarkt kommer så hoppas jag att det finna någon mer i närheten än just Leo.


Det kan se ut som slutet på ett 100 meters lopp när det i själva verket rör sig om dans.

Det var kul att Grim och hans kompis Alex följde med. Trots att de nästan är vuxna, 18 år, så tvekade de inte att prova på allt som verkade roligt.

Stiliga grabbar Axl & Grim

Axl, Leo, Grim och Alex ställde upp i en match brännbollsbasket. För ett gäng sådana handbollskillar blev det nästan för enkelt och det vann så så klart plätt lätt.

The American way och life

På Leos fråga om hur han skulle tackla så svarade den skäggiga killen bara: Tryck till så hårt du kan och gå in lågt.

Leorminator

Vilket Leo också gjorde. På tre försök slog han ner motståndet tre gånger och därefter skadade han knät. Hoppas han är ok till Indoor.

En stunds njutning

Gratis massage och ingen kö. Det var bara att hoppa in. Jag hade sträckt ut höger sida av nacken och ryggen när jag klättrade sist så det här var en skänk från ovan. Grim och Alex tog också chansen.


Tallriken balanserar och snurrar samtidigt

Vi avslutade som vi började på Cirkus Cirkör. Leo testade att jonglera med bollar och Felicia balanserade tallrikar som om hon aldrig gjort annat. Vi provade också med Lacrosse, Grim körde inlines, kasta bollar, skjuta bollar osv. Axl och leo har inte som jag vuxit upp på en fritidsgård i en annan förort. Därför är också deras kunskaper om pingis klart begränsat. Jag slog tre servrar på Axl med olika skruv på varje serv. På den första gick bollen till höger och Axl till vänster. På den andra gick bollen till vänster och Axl till höger och på den tredje bollen gick Axl och köpte korv:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar