söndag 12 september 2010

Farmor och bollar



Att den här bloggen skulle innehålla en bild på djurgårdsklacken känns overkligt. Men så blev det. Vi börjar från början. Nu är det höst och helg och tiden räcker inte till. Hur var det nu? Först hade Leo match nere på hemmaplan. Det slutade med vinst med 5 mot 4. Leo var en målmaskin denna dag och gjorde samtliga mål för sitt lag.



Därefter åkte vi ut till farmor på Lidingö. Sen lunch eller tidig middag, vem vet? Denna dag ute på Lidingö spelade också Axls lag Stockholms cupen i handboll. De vann gruppspelet och vann därefter både kvartsfinalen som semifinalen. Men förlorade med två mål i finalen mot ärkefienden Silving i Gångsätrahallen. Bra jobbat Axl.



Farmor hade gjort köttbullar åt barnen och kyckling åt oss andra. Leo och Flisan säger aldrig nej till köttbullar. De äter som byggjobbare



Söndag eftermiddag dumpade Cecilia mig och Leo utanför stadion för fotboll. Själv åkte hon på simträning med Felicia. Mer eller mindre hela laget hade samlats på läktaren med föräldrar och syskon. Djurgården Vs Örebro. I förtroende kan jag berätta att när Örebro gör första målet, tystnar hela publiken och Leo och jag tittar på varandra och säger som de hammabajare vi är "Yippie". Men vi säger det tyst så att ingen hör. För trots allt har vi lite uppfostran. Nu slutade matchen ändå med seger för Djurgården och tur var väl det med tanke på att det är så många i Leos lag som obegripligt nog håller på DIF.




Leo och Dennis och Dennis pappa. Dennis gjorde för övrigt hattrick i sin match tidigare på dagen.

1 kommentar: