onsdag 19 juni 2013

Guld och silver i Eken Cup 2013


Återigen Eken och denna gång var det många som påpekade att det här inte Eken. Vad var det de menade? Sol, sol, sol. Eken brukar betyda ösregn och lervälling. Förra året var det värsta man kunde tänka sig. I år var det fint väder hela helgen och för de som som gick så långt som semifinal och final blev det spel på både måndag och tisdag - som för Axl och Leo

Två bröder, två konkurrerande lag, en cup - dags för Eken!

Axls lag spelade i en serie där de fyra bästa gick till semifinal. Huddinge som Axl spelar i förlorade bara en match och kom tvåa i serien, vann över spånga i semi och fick möta Silving i finalen. Tyvärr räckte de inte till utan förorade finalen med några få mål. Men starkt att gå till final.

Axls lag på scenen vid prisutdelningen.
Någon dag tidigare fick Axl två smällar på samma ögonbryn som sprack upp i ett djupt sår. Cecilia blev tvungen att köra Axl till akuten där man inte sydde utan tejpade upp såret. Ungefär som Chris gör direkt här på planen.
Silver är ändå silver.

Leos lag Silving Troja gick som på räls och vann sitt gruppspel, slog ut Hammarby i semi och vann finalen mot ett lag från Estland.

Glada vinnare. Bakom dem står tjejlaget och har skapat en segerportal som killarna sedan springer genom.
Segrare under prisutdelningen

Guld är alltid guld
Och vill man inte spela eller titta på handboll så kan man ju alltid spela varpa. Kolla in Felica och Cecilia !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar