söndag 2 oktober 2011

Adjö femmanna

Sista st erikscup-matchen i sjumanna för säsongen 

Det har varit en tung idrottshelg för hela familjen. Ibland blir det lite för mycket av det goda som den här helgen. Aktiviteterna har avlöst varandra. I fredags spelade Leos fotbollslag sin sista match för säsongen i sjumanna och den blev en vinst med 2-1. Leos lag har spelat i en serie mot ett år äldre killar och bara förlorat en enda match. Söndag förmiddag spelade laget sin sista femmanna match och även där blev det vinst med 5-1. Även i den serien blev det endast en förlust på samtliga matcher. Söndag eftermiddag spelade Leo sin första handbollsmatch för säsongen. I matchens första anfall stegar Leo förbi med kraft, hoppar in i målgården och skjuter mål, landar olyckligt på högerfoten och stukar sig rejält. Just i detta nu ligger han på soffan med strumpan full av is och rehabiliterar sig. Det ser inte bra ut och det blir ingen idrott för honom under den här veckan misstänker jag. Risken är stor att han inte är frisk till nästa helg.

Axl spelade hemmamatch mot Bolton i lördags. Även där blev det en övertygande vinst med 23-9. Axls lag ser starkare ut än någonsin i år. Söndagen bjöd på ännu en match, denna gång mot ett år äldre killar ute i Bålsta. Matchen slutade 24-28 till Axls lag. Dessutom blev Axl bäste målskytt med sina sju mål
På fredag är han med på uttagningen till Stadslaget och nästa helg åker han till Värmland för att spela sina första matcher i Ungdoms SM. Det är stort.

Felicia var på säsongens första Boll och lek i lördagsmorse. Varken jag eller Cecilia kunde följa med så istället tog Pelle Cecilia B pappa med henne. Vilket vi tackar för. Om en timme skall Felicia på årets andra simträning.
Är det full upp eller?

1 kommentar: